søndag den 31. januar 2010
3 kommentarer:

 1. Nej hvor skægt altså.. Lige den marimekko kombi var altså også go.. Måske jeg sku have lavet en til Frederikke igen... :) Super billeder.. Og der er godt nok sket noget fra første til næste billede.. Så er de pludseligt store..

  Men der er da sket noget på din blog?? Nu kan man se kommentarer og det andet? :)

  Mht link... Når du er inde og lave et nyt indlæg, så er der en værktøjslinje ovenover der hvor du skriver tekst.. Det er blandt andet der du trykker når du skal sætte billeder ind.. Der er også en i den venstre side, som er lidt grønlig med noget sort (kan altså ikke helt huske hvordan den ser ud) men der trykker du for at tilfølje link.. Inden du trykker skal du have markeret det tekst som du gerne vil sætte linket til.. SÅ kommer der en boks op, hvor du indsætter dit kopierede link.. Meget nemt.. Var det til at forstå og få til at fungere? :)

  SvarSlet
 2. Det viste sig, at jeg havde ladet kommerntarfeltet være samme farve som baggrunden...så er det jo lidt svært at se...Tak for hjælpen :o)

  Mht. link så har jeg prøvet flere gange nu, men når jeg trykker teksten, så er linket beskadiet...måske jeg gør noget forkert?

  SvarSlet
 3. Hej igen Rakel...må lige spørge dig, om du kan forklare mig, hvordan jeg får sådan noget mønster ude i siderne af bloggen?
  Jeg synes det ser så tomt ud :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.