torsdag den 29. marts 2012

Hjemmelavede smykker i porcelæn #2

Som jeg skrev her, lavede jeg forskellige smykker i porcelæn på kurset i vinters. Jeg lavede bl.a. nogle fingerringe og kunne ikke dy mig for at kreere et par stykker med den meget brugte ugle. Er egentlig færdig med den lille figur, men synes disse blev fine og har især brugt den hvide ring en del. Den tilfører lige en smule humor til et enkelt sæt tøj.


9 kommentarer:

 1. De er virkelig søde. Ved du om man kan lave porcelænsmassen hjemme, hvis man bare kan finde et sted de vil brænde den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Barbara,

   Jeg ved ikke om du bor på sjælland, men inde på gammel kongevej er der et værksted 'Creative Space' Hvor man kan male på deres porcelæn og de så brænder/glaserer de det. Måske de kunne lokkes til at brænde dit, tænker jeg? ;-)

   Slet
 2. Det er nogle skønne porcelæns sager du har fået lavet! Er især helt pjattet med skyen du viste...må altså finde sådan et kursus i kbh. for det ville da være smadder sjovt at prøve.

  SvarSlet
 3. De er da helt vildt søde!

  SvarSlet
 4. De er virkelig søde - og flotte! :)

  SvarSlet
 5. Du har da flair for det skidt :)

  SvarSlet
 6. Superfine...
  Det er altså sjovt så meget jeres kat ligner vores...var det også en hankat?

  KH Mia

  SvarSlet
 7. Tak for de fine kommentarer. Jeg vil tro man godt kan lave smykker hjemme i porcelæn, man skal selvfølgelig bare have adgang til en ovn, som kan brænde ved 1400 grader.
  Jeg tror dog at der udbydes kurser i smykkefremstilling i flere byer landet over, især hvis man bor i eller i nærheden af en større by.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.