torsdag den 28. oktober 2010

Mine nye Himmerland

Jeg har købt mig et par Duckfeet og jeg har valgt modellen Himmerland i den lækreste blå farve. De er såååå gode at gå i og jeg er faktisk lidt småforelsket, hvis man altså kan være det i et par sko. Modellen har jeg valgt, da jeg fortrinsvis går i kjole og nederdel, arbejder som lærer og derfor opholder mig mest indendørs og fordi jeg altid har været misundelig på lillepigens søde tullesko.

6 kommentarer:

 1. De er bare lækre. Og marine blå går aldrig af mode.
  Godt valg.

  SvarSlet
 2. ååh hvor er de fine, kan godt forstå din forelskelse..suuuk!
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er de skønne. Kan være at det er sådan nogle jeg skal have fat i. Jeg trænger til nye sko - og kinasko og efterårsvejr er som bekendt ikke den bedste kombination... Jeg går kun i nederdel og kjole, så det må også gerne være lidt fint, men helst også fodformet.

  Jeg plejer at købe Angulus, som jo også er ret fodformede. Hvordan er disse? De ser brede ud, men snyder det? Og hvordan er de i størrelsen?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Lækre sko. Må se til foråret om jeg ikke skal have sådanne nogle.

  SvarSlet
 5. ÆÆÆÆlsker duckfeet... Har selv lige gjort det bedste kup ever.... Fik 2 par støvler og 1 par halvstøvle duckfeet til 1100 kr!!!! Det vildeste kup.. Er SÅ glad for dem.
  Man er vel lærer ;O)
  Kh. Susan

  SvarSlet
 6. Hej Jeannet

  Jeg er også rigtig glad for farven og flaget og de hvide stikninger er bare prikken over i'et.

  Hej Mia

  Ja ik' :o)

  Hej Mirjam

  Jeg har lige smidt et par ballerinaer fra Angulus ud, men de havde også siddet fast på min fod i tre sæsoner. Du kan roligt købe Duckfeet...de er sååå dejlige at ha' på. Skal have købt et par mere og er ret varm på den i kernelæderbrun.

  Hej Henny

  De kan varmt anbefales :o)))

  Hej Susan

  Ja hold da op...sikke et kup. Det ville jeg da gerne være kommet forbi.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.