mandag den 30. august 2010

Genbrug #1

Jeg har ikke fået syet en disse i denne weekend...måtte nemlig blive hjemme med syg Therese fredag og som hun fik det bedre, fik jeg det værre. Derfor er Therese i børnehave i dag, mens jeg så ligger på langs og har lidt ondt af mig selv.
I stedet for alle de fine nye bukser og tunikaer jeg gerne ville have vist frem, vil jeg i stedet vise lidt genbrug. Altså ikke forstået på den måde, at det er noget jeg har vist før, men...aj...forklaring følger.
For et par uger siden gik jeg Thereses tøjskab igennem. Det trængte nemlig voldsomt til en oprydning og en udrydning (kan man sige det?) Under seancen blev skabets indhold delt op i tre bunker. En gemme-bunke... En smide ud- bunke...En customize-bunke.
Customize-bunken er selvfølgelig den jeg refererer til som genbrug. Det var alt det fine og stadig anvendelige tøj, som bare lige manglede et pift eller en lille ændring, for at kunne buges igen.

Genbrug #1 blev denne søde lille cardigan med trekvartlange ærmer og i en dejlig musegrå farve. Den var oprindelig født med tynde grå bindebånd, men er nu i stedet blevet opdateret med en fin og feminin Liberty-lukning.
Jeg tænker, at den "nye" cardigan bl.a. vil være fin til en lys langærmet tunika og et par slidte jeans.Måske skal bindebåndene kortes lidt af...

9 kommentarer:

 1. Den er blevet super flot.

  SvarSlet
 2. Smart måde at gøre cardiganen smartere og helt personlig! Synes også at den pink fungerer som en god kontrast til det mørke strik.
  /Ida

  SvarSlet
 3. SÅ lækker Shine. Skøn cardigan til at begynde med, men smuk, smuk detalje med sløjfen... og ja, jeg ville bestemt lige korte båndene et stykke :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk - Enormt lækker cardigan :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 5. Hej ea-o

  Tak ska du ha´.

  Hej Ida

  Jeg synes også sløjfen lyser fint op på den mørke cardigan.

  Hej Helle

  Tak :o) De bliver også kortet et stykke, for ellers vil de bare være i vejen.

  Hej Dorte

  Tak skal du ha`. Jeg synes også den fortjener en chance mere.

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. Hvor er den skøn! Dejlig detalje med sløjfen :)

  SvarSlet
 7. Hvor er den altså blevet fin...og det er bare sådan en god ide at genbruge børnenes tøj, med lidt modificeringer...
  Oscar havde i sommers et par gode jeans, som var blevet lidt for korte i benene, men som stadig var helt fine i taljen...vupti blev de lavet om til et par shorts med en græs grøn stjerne applikeret på bagdelen:-) Dejligt når tingene omkring én kan tage flere funktioner:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Helt enig og så "dufter" det lidt af home-made :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 9. Fin cardigan og god idé med båndet. Den vil jeg tage til mig :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.