onsdag den 18. august 2010

Ja...

så har man altså en søn på 9 år. En søn som lige er startet i 3. klasse og som bl.a. har engelsk på skoleskemaet. En søn, som pludselig ikke længere havde en actionmand på ønskelisten, men en mobiltelefon. En søn, som hellere vil hænge ud med sine kammerater end tilbringe en eftermiddag med hjemlig hygge :o) En søn som ser fodbold i fjernsynes i stedet for tegnefilm og en søn, som ikke længere bestiller børnemenuen når vi er ude.
Heldigvis er han ikke for stor til at kramme sin mor, eller for stor til at råbe når halsen skæres over på kagemanden og han synes faktisk stadig at far er en supermand.

Flaget tegnede lillesøster som en fødselsdagshilsen på køkkentavlen.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med ham. Dejlige billeder

  SvarSlet
 2. stort tillykke med den unge mand! jeg har udfordret dig i en lille blogleg, se på min side ;-)

  SvarSlet
 3. Så hurtigt de bliver store ;)

  Tillykke med ham!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med ham. Kender godt den der følelse.. og hvor var det lige tiden blev af... Min søn fyldte 12 år i søndags, så vildt.

  SvarSlet
 5. Hej og tusind tak...det er simpelthen for vildt som tiden flyver. Jeg synes ikke det er længe siden, jeg spekulerede over hvornår han mon ville begynde at vende sig, spise grød, kravle, gå, tale, smide bleen, cykle osv.
  Nu spekulerer jeg over, om han mon er hjemme i weekenden, hvornår han skal spille kamp, om lektierne er lavet og om det går an at tage bybussen sammen med bedstevennen. Mon det er rigtigt, det der med...små børn, små bekymringer. Store børn, store bekymringer?

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. Tillykke med ham.
  Jeg har det fuldstændig lige som dig. Men det er dejligt når de stadig har lyst til en krammer fra moar.
  Kh Jeannet

  SvarSlet
 7. Det er helt sikkert :o)

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.