fredag den 11. februar 2011

At huske minder

Hjemme hos os har vi en stor opslagstavle i køkkenet. Den er egentlig ikke så meget en "huske"tavle som en "minde"tavle. Det er en tavle hvor vi hænger billeder, avisudklip, biobilletter, flybilletter, koncertbilletter, fodboldbilletter, turbånd, børnenes kreativiteter og meget andet. Det er en tavle vi selv kigger på og siger..."Kan du huske"? Og det er en tavle voresgæster studerer og kommenterer.

6 kommentarer:

 1. Vi har lige fået os en stor opslagstavle i køkkenet. Og den skal bruges til lige præcis det som jeres gør - minder. Tak for lidt dejlig inspiration til vores tavle.

  SvarSlet
 2. Det var da en smaddergod ide. Meget personligt.

  SvarSlet
 3. Hek Malene

  Tak skal du ha´. Det er i hvert fald en rigtig god måde at huske alle oplevelserne på. Børnene elsker også at fylde på og nyder at se deres billeder og kreationer udstillet.

  Kh Shina

  SvarSlet
 4. hvor er det hyggeligt... det er dejligt at blive mindet om gode stunder. Herhjemme bruger vi mest køleskabet til det... dejlige billeder, opskrifter, invitationer og koncertbilletter! Det glæder nemlig om at huske de gode ting og stunder - også i hverdagen når man har travlt og næsten kun arbejder!

  SvarSlet
 5. Hej Marian

  Det er nemlig rigtig hyggeligt at huske på alle de dejlige oplevelser.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.