onsdag den 16. februar 2011

Den spæde start

Vi har planer om at smukkerere lidt på Thereses værelse her i løbet af foråret. Hun er en stor pige, som skal starte i skole til sommer og derfor skal hendes værelse selvfølgelig føres up-to-date. Så nu er jeg lige så stille gået i gang med at forberede lidt. I dag er den nyimdkøbte sættekasse fundet frem og de første penselstrøg er strøget. Den skal være hvid på rammen og får ellers lov at stå i træ. Rummene skal naturligvis også dekoreres, men det håber jeg at kunne vise billeder af i det næste indlæg.5 kommentarer:

 1. Spændende!
  I "indret med tapeter" er der vist en sættekasse, hvor der også er tapet på alle de smalle kanter på rumadskillerne. - Hvis du forstår. Det ser rigtig fedt ud, men også lidt svært...

  SvarSlet
 2. Jeg er også i gang med en sættekasse, min bliver lilla over det hele, men med forskelligt papir inden i.
  Glæder mig til at se dit færdige resultat!

  SvarSlet
 3. Hej Ida

  Det er rigtigt, har bogen og den er rigtig fin. Der skal dog ikke tapet i denne. Har en ide, som lige skal afprøves :o)

  Hej Dorthe

  Det er et rigtig hyggeligt projekt med sådan en sættekasse. Er også selv lidt spændt på resultatet.

  Kh Shina

  SvarSlet
 4. Jeg har 3 spritnye sættekasser til at ligge...men mangler papir! Har lidt men slet ikke nok til at de bliver spændende og interessante at se på. Jeg ser frem til at skulle igang :)
  Spændende blog i øvrigt! Her hopper jeg på som fast læser, du er selvfølgelig meget velkommen på min blog, jeg er mor til 3 rappe ællinger, kreativ og maler en del malerier til salg. klem far mig.

  SvarSlet
 5. Hej Rikke

  Velkommen til :o) Jeg er nu færdig med min kasse og har valgt en lidt anden løsning end det mønstrede papir. Håber du får samlet noget sammen, så du kan komme i gang med dine.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.