tirsdag den 13. juli 2010

Den bedste investering

Den absolut bedste investering i vores stue er radiator-skjulerne. Da vi købte huset og gik i gang med renoveringen, besluttede vi ret hurtig, at vi ville have vores tømrer til at lave nogle skjulere til stuens to radiatorer. For det første var varmesprederene ikke speciel kønne og for det andet var den ene placeret lidt sjovt på væggen. I første omgang havde vi bestemt os for en skjuler med ramme i træ og med en metalplade med udstansninger. Men i et 70ér hus og med den stil vi søgte, passede den lige som ikke ind. Efterhånden fandt vi dog frem til den nuværende løsning, som er en træramme med rundstokke. Om de er mere tidstypiske kan jo nok også diskuteres, men vi synes de passer godt ind i vores og stuens stil.

4 kommentarer:

 1. Super fint og fed fed fed Elefant... hvor er den fra?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Hej Mia

  Elefanten er designet af Eames og du kan se og læse mere og evt. købe hos designcentershop.dk

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Det er godt nok en flot radiatorskjuler! Vi har siden vi flyttet i hus, snakket om at få lavet radiatorskjuler, men er endnu ikke blevet til noget. Når det bliver ender vi nok med nogle ala trærammer og metalplade med udstansninger. Vi bor i et hus fra 1908, så det passer heldigvis ind :-)

  SvarSlet
 4. Hej Anne

  Jeg kan kun anbefale en radiatorskjuler, da jeg synes det pynter og bliver et slags møbel i sig selv. I et hus fra starten af 1900 vil det være rigtig flot med en skjuler med metalplade og udstansninger.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.