søndag den 4. juli 2010

GAVEN...

Der har været stille...meget stille, men det er altså ikke, fordi der ikke sker noget her.
Der har bl.a. været aktivitet i min sygdom, lidt mere end jeg bryder mig om, og det er desværre ikke helt ovre endnu. Samtidig har vi jo indrettet og dekoreret og manden min har super travlt med sit firma. Men nu....nu holder børnene og jeg ferie og forhåbentlig får jeg lidt tid til at pleje mine sysler og bloggen.
Jeg har i hvert fald fået mulighed for at sy lidt til den trængende sommergarderobe. I juni var det nemlig min fødselsdag og denne sag var under papiret, da jeg fik lukket op.

4 kommentarer:

 1. Hej Shina,

  det lyder bestemt ikke rart med sygdom - husker ikke at du har fortalt noget om det før på bloggen? Har du lyst at uddybe? Hvis ikke er det selvfølgelig helt i orden :) Ønsker at du snart er rask!

  Og ønsker dig en rigtigt dejlig ferie med familien, hvor der forhåbentlig også bliver tid til at dyrke det kreative :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Puha sygdom lyder ikke rart, og da slet ikke på den måde du fortæller. Jeg håber, at det er noget, der ikke dræner dig mentalt og fysik fuldstændig for energi.
  Og sikke en lækker maskine :)

  SvarSlet
 3. Ja, sikke en lækker maskine (lige min ord).
  Håber du ligge lidt billeder ud på bloggen, af nogle af de sidste indretnings-projekter, som dig og din mand har haft travlt med. Det er en fed boligstil I har.

  SvarSlet
 4. Hej Mirjam og Onkel Anne

  Nej, jeg har vist ikke fortalt om sygdommen før. Det er en nervesygdom som jeg forsøger at få den til at fylde så lidt som muligt. Nogle gange giver den dog nogle fysiske problemer i hverdagen og så er den lidt besværlig at ignorere :o)Jeg tror nu, den er ved at brænde ud for denne gang og så kan jeg forhåbentlig få gang i maskinen og alt libertyen som bare venter.

  Kh Shina

  Hej Anne

  Tak skal du ha´. Jeg har ikke så meget forstand på de forskellige maskiner, men har fået at vide, at denne skulle være god. Jeg regner med der kommer billeder af flere indretningsprojekter i løbet af ugen. Og tak for de pæne ord :o9

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.