fredag den 16. juli 2010

Valg???

Vi skal have ny belysning på badeværelset og vi har bestem os for pendellerne E27 fra Muuto. Faktisk har jeg købt de to og mangler nu bare at købe den tredje. De to er henholdsvis en hvid og en grå, så nu er spørgsmålet bare...hvilken farve skal nr. tre være???
Pendellerne skal hænge på række og bl.a. passe til de multifarvede mosaikker, det aquablå bruseforhæng, sorte håndklæder og hvide flader.
Skal det være???
Hvid, grå og lilla

Hvid, grå og sort


Hvid, grå og rød


8 kommentarer:

 1. Hej Shina..
  Jeg er helt klart på den lille kombi... de er vildt flotte... vi skal til at have lagt klinker i bryggers og bad, og når det er gjort og jeg igen får mit krearum(altså bryggerset) igen, så skal der opdateres.. Så ønsker jeg mig Muutos MHY pendel til at hænge over bordet.. En i en fin klar farve... Er vild med Muuto. Har også fået Louise Campells The more the merrier lysestage, den er vi vildt glade for...

  SvarSlet
 2. Hejsa og tak for indputtet :o) Jeg er også rigtig vild med lysestagen og hvis eller når jeg finder en plads til den, så kommer den på ønskelisten.

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Jeg er mest til den lilla.
  Kan ikke give dig nogen saglig begrundelse, det er bare en mavefornemmelse - og så fordi jeg elsker lilla ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er også på den lilla..
  Er vild med de lamper - og har flere steder i hjemmet jeg gerne ville ha' dem ind - jeg kan bare ikke rigtigt forestille mig, hvordan lyset er..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Hvid, grå, lilla! Helt sikkert ;)

  SvarSlet
 6. :o) :o) :o) Der synes at være en vis enighed om lilla...det er altså også bare rigtig fint.

  Ang. pæren er det en 40w, så den giver et helt fint lys.

  Kh Shina

  SvarSlet
 7. Hvis ikke jeg havde set et billede af jeres multifarvede mosaikker, så havde jeg også sagt hvid-grå-lilla, men synes hvid-grå-rød passer bedst til mosaikkerne :O)

  SvarSlet
 8. Hejsa Sandie

  Ja, jeg kan godt se at den hvid, grå og røde kombi umiddelbart passer bedst til billeder af mosaikkerne. Der er dog også flere lilla fliser i, men det ses vist ikke så godt. Jeg synes dog også den røde vil passe fint inf.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.