søndag den 13. november 2011

Bjørs smykker

Bjør laver de fineste feminine smykker af vintageknapper og den anden dag lod jeg mig friste i hendes webshop. Jeg købte tre unikke armbånd i en blanding af perler, knapper og lædersnøre. Smykkerne laver hun under navnet bybjor og du kan finde shoppen her. Bjør har også en blog, som jeg har anbefalet i dette indlæg og du kan besøge den her.


4 kommentarer:

 1. What a sweet comment on your blog!
  Lots of fun with your new bracelets!
  Greetings,
  Bjør

  SvarSlet
 2. hej shina..

  Mon egentligt du kunne have lyst til at købe en bod herude til vores lokale julemarked? Der er julemarked i gymnastiksalen på skolen d. 4 dec og et bord koster 100 kr. man må selv pynte og arrangere som man har lyst til.. Tænkte bare at du laver så fine smykker og sådan, måske det var noget.. Det er første gang markedet afholdes i år, men både Mejse og jeg har en lille stand.. :)
  Sig til hvis du har lyst.. :)

  SvarSlet
 3. Hej Rakel

  Det lyder da som en rigtig hyggelig og god ide og det er rigtig pænt af dig at tænke på mig. Synes bare ikke jeg kan presse mere ind for nu. Det kan mærkes i decembers kalender at man har to skolebørn nu og selv er lærer :o) Hvis der dukker andre markeder op må du da gerne tænke på mig :o)

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.