mandag den 28. november 2011

Vores adventskrans

Adventskransen blev i år en rigtig krans i gran med hvide lys. Jeg havde egentlig forestillet mig, at den skulle pyntes med hjemmelavede stjerner, men lige pludselig var det altså søndag den 27. november og Søstrene Grenes skønne filtkugler var altså et hurtigere alternativ.. Vi har både afholdt julefrokost og været til fødselsdag denne weekend, så derfor gik det lidt stærkt med at få kransen på plads og tændt det første lys. Egentlig er jeg godt tilfreds, synes der er en fin kontrast mellem gran, filt og de fine farver.


9 kommentarer:

 1. Det er en rigtig fin krans, fed måde at bruge filtkuglerne!

  SvarSlet
 2. Den er bare flot. Og meget aktuel :)

  SvarSlet
 3. Den ligner jo min på en prik! God smag hehe ;) Du kan evt se den her http://rumfang-rumfang.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot! Super ide med filt kuglerne...
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Ej hvor er den bare fiiin :-) kunne være en rigtig god ide til mit lille juletræ ved hoveddøren som er lidt kedeligt grønt!! Er smykkerne forresten kommet frem til dig? Kh Kira

  SvarSlet
 6. Wow! Den er bare lige efter mit hjerte - jeg elsker filtkugler! Faktisk elsker jeg dem så meget, at jeg brugte alle dem jeg havde til en filtkugle-guirlande, der nu pryder i stuen..

  SvarSlet
 7. Tak for de fine kommentarer til adventskransen. Lidt sjovt hvad der kan komme af kreative tanker når man er lidt presset.

  Kira: Tusind tak for de fine smykker. De er vel ankommet og taget i brug. Er især glad for fatimas hånd. Jeg bruger egentlig lidt store smykker normalt, men har helt sikker fået smag for fine og enkle.


  Kh Shina

  SvarSlet
 8. Rigtig god idé med filtkuglerne - jeg nåede ikke at lave adventskrans i år, men jeg må huske din idé til næste år;-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.