torsdag den 15. april 2010

Eeeendelig fik vi en elefant i stuen...

Hvor har jeg bare ventet på fragtmanden fra UPS og i dag kom han så endelig med den længe ventede elefant. Det vil sige, jeg bestilte den i søndags og i dag torsdag kunne børnene allerede tage det kære dyr i besiddelse.
Elefanten er selvfølgelig den super lækre Eames Elephant, som ægteparret designede i 1945. Jeg har købt den i den grå udgave og jeg synes den er helt fantastisk fin.

9 kommentarer:

 1. misundelse er en grim ting, men den er så lækker, det er et af mine helt store ønsker, må putte lidt flere mønter i sparegrisen.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Hvor har du købt den lækre elefant?

  SvarSlet
 3. Jeg sidder her og kigger lidt på billedet og tænker!!!♥ Hvad skal sådan en bruges til? Er det en udstillings genstand eller et stykke legetøj? Mine spørgsmål er ikke for at fornærme eller andet negativt, jeg ved bare ikke noget om denne elefant♣

  SvarSlet
 4. Det er en genial stol/legedyr til børn fra 3 år og så pynter den i rummet. Man kan bla købe den i Illums bolighus, de har også en olineshop.

  SvarSlet
 5. Hej Pernille

  Jeg har også ønsket mig denne længe og er allerede rigtig glad for den.

  Hej Sarah

  Jeg har købt denne gennem en tysk netbutik, da det er billigere end i Dk. Netbutikken hedder einrichten-design.com og den har et kæmpe udvalg af desig-delicatesser :o)

  Hej Wadland

  Som Pernille skriver er det et siddemøbel til børn, som kan tåle en belastning op til 70 kg. Jeg forestiller mig, at børnene vil lege på og med den og evt. bruge den som sidde/slænge skammel, når de ser tv. Samtidig synes jeg det er flot og sjovt design.

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. Eij, hvor er den bare flot!! Jeg er også lidt misundelig :-)

  SvarSlet
 7. Hej Shina
  Jeg ved godt, indlægget har en del år på bagen, men jeg har haft det i gemmerne lige siden pga det gode tip om den tyske hjemmeside, som er en del billigere end i Danmark :) Kan du huske, om din farve er den som hedder eisgrau? På deres billeder ser den umiddelbart mere blå ud, og jeg foretrækker helt klart nuancen fra dine billeder.
  Hilsen Ida

  SvarSlet
 8. Hej Ida

  Min elefant er den isblå. Jeg synes ikke den er så blå som billedet på shoppen, men den er gråblå.

  Vh Shina

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for svar! Sådan en grå-blå elefant ryger vist på ønskelisten :) Det er imponerende, hvor meget billigere, den tyske side er i forhold til danske priser.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.