tirsdag den 13. april 2010

Hooked on Liberty

Jeg har været så heldig, at søde Line ville bytte nogle af alle sine liberty-rester med mig. Jeg har derfor modtaget en dejlig pakke med skønne stoffer og er nu ved at transformere dem til patchwork, som i sidste ende skal blive til puder. Jeg er nemlig helt vild med de puder, som creme de la creme a la edgar laver og vil forsøge mig med at lave noget lignende.


Billedet er fra RUM

Tidligere har jeg ikke, som nybegynder og alt det der, vovet mig ud i at købe og ikke mindst klippe i så dyrt stof. Nu er jeg dog hooked på det über-lækre tekstil og måååå selvfølgelig have fat i noget mere. Har ikke så meget erfaring med hvor og hvordan og priserne, men så at The fabric compagny reklamerede med apriltilbud på liberty til 150 kr. pr. meter. Dyrt...billigt?

4 kommentarer:

 1. Jeps det er lækkert det liberty:-).. Det er ret billigt med 150 kr. Dog kan du købe det en smule billigere her fra England:
  http://www.shaukat.co.uk/

  Hilsen Christina

  Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af sekskanterne..

  SvarSlet
 2. Hej Shina
  Jeg har selv lige købt en del på thefabriccompany til 150 kr pr. meter. Det er en rigtig god pris. Jeg har også kigget på shaukat, men jeg synes ikke, det var billigere, når man regnede porto med. Men måske. Det kommer jo nok an på, hvor meget du vil købe...
  kh Tine

  SvarSlet
 3. Shaukat er billigt hvis du køber meget stof. Det kan helt sikkert godt svare sig. Pundet er jo dejlig billigt :)
  MEN du kan ikke købe mindre end en meter og kun i hele metre, det kan være ulempen, hvis du vil have mange forskellige mønstre. Kh sine

  SvarSlet
 4. Hej Alle

  Tusind tak for de gode kommentarer. Jeg ville netop gerne have små mængder og flere forskellige mønstre og derfor har jeg bestilt hos tfc og har faktisk allerede modtaget det fine stof i dag. Så er det vist bare med at komme i gang med at overvinde mig selv og klippe i det smukke stof :o)

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.