lørdag den 10. april 2010

Knager-greb/Greb-knager

Jeg har købt nye knager til soveværelset fra Anne Black. Måske de oprindeligt er født som greb, men uanset, så jeg tror de vil blive rigtig fine på væggen og krydser fingre for de kan hjælpe med at holde lidt orden.

4 kommentarer:

 1. De er rigtig fine.... Du må da lige poste et efter billede når de er kommet op og hænge.

  SvarSlet
 2. Jeg har også gået og kigget lidt på dem - synes de er SÅ fine. Så at de også brugte dem som knager i en butik - tror faktisk de er tænkt som begge dele:)

  SvarSlet
 3. Super fine knager. Jeg har selv dem fra Liebe. De er i hvert fald lavet til begge dele, for jeg fik to forskellige monteringsskrue-dimsedutter med alt efter om de skulle sidde på en skuffe eller på væggen. Vi har haft de, i vores entre, men nu sidder de på en gammel kommode. Det ser virkelig pænt ud.
  kh Tine

  SvarSlet
 4. Hej Sarah

  Ja, det er så det næste...op at hænge. Jeg synes, jeg er god til at få tingene købt, men når de så skal videre og i brug, ja så går der altså et stykke tid. Ved dog at de kommer op i forbindelse med den make-over jeg har planer om for soveværelset :o)

  Hej Malene

  Tror også de kan bruges som begge dele. De vil også være super søde på et skab eller en kommode.

  Hej Tine

  Der fulgte ikke nogen monterings-dimser med disse. Æv, for så skal jeg jo også i et byggemarked og købe dem. Det vil i sig selv forlænge processen med ophængningen en del her i huset, da hverken manden eller jeg er særligt hyppige gæster i byggeland.

  Kh Shina

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.