lørdag den 26. maj 2012

Lækre lakker


Det er altid om sommeren jeg har det største forbrug af neglelak...især de lidt kraftigere farver, som jeg har det bedst med at bruge på fødderne og i år drømmer jeg om stærk orange og saftig grøn.

Essie har bla. disse to: Clambake og Pretty edgy.Jeg bliver dog også fristet af alle de smukke dæmpede pasteller, som passer så godt sammen med solbrun hud og brune kernelædersandaler. Essie har bl.a. disse to, som jeg synes er rigtig fine: lilacism og Mint candy apple.
På hænderne er jeg mest til mere neutrale nuancer, enten en helt klar neglelak eller en med et svagt lyserødt skær. Mit seneste essie-køb er klassikeren Ballet slippers, som er prisbelønnet og meget dæmpet i farven. Men også Rock candy måtte gerne komme hjem i samlingen.Jeg har før skrevet om essies gode lakker og om netshoppen billigvoks, hvor jeg køber dem. Nu har jeg fået den øv-besked, at de i shoppen lige har modtaget den sidste sending lakker, som de har mulighed for at sælge til kun 48 kr. pr. flaske. (stiger til 80 kr. hvilket stadig er billigere end butiksprisen) Hvis du skal have én eller flere til barfodssæsonen og til den gode pris, så er det måske nu du skal slå til. De har rigtig, rigtig mange farver og hele resort2012 kollektionen til den gode pris.

Sponsoreret indlæg4 kommentarer:

 1. Jeg er også helt vild med Essie neglelak :) Min favorit er Lacquered up...

  SvarSlet
 2. Det var alligevel for fristende - har lige bestilt en masse nye farver :) Tak for tippet.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet -Jeg har en enkelt Essie og synes den holder helt suverent på neglene, hvis det gælder alle farverne er det vidst farligt at besøge webshoppen!;)

  SvarSlet
 4. Bumbumland: Mange af dem er også rigtig gode og til 48 kr. er det jo ganske billigt for en neglelak.

  Mie: Velbekomme, jeg har også selv været der :)

  Mille: Velbekomme, og ja, det er farligt. Var selv i tvivl om jeg skulle gå efter de stærke nuancer, de pastelle eller de neutrale :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.