fredag den 18. maj 2012

Støvede pasteller

Billede 1 + 2:
Kan I huske dette indlæg, hvor jeg luftede trangen til at få nogle pasteller ind i læsehjørnet? Pudesyningen er endnu ikke kommet længere end til den gode hensigt, men heldigvis er min 6-årige datter hurtigere med nålen end mig og hun har da lige flikket en pude sammen i netop pastelfarver...man skulle jo næsten tro hun læser med her :))

Billede 3:
I morgen skal vi være sammen med min faster, som er super dygtig til at strikke. Hun har igennem tiden strikket en masse lækre sager til Therese, bl.a. denne cardigan i let isblå uld. Det er en opskrift fra Drops design og den kan findes gratis på deres hjemmeside.

Billede 4:
Vi har været ude for at købe nye forsyninger af garn til faster. Denne gang har Therese ønsket en lille fin kjole til sin Build a bear og den skal naturligvis ikke snydes for super kvalitet. Det er nemlig sådan, at vi må få strikket lige hvad vi ønsker...bare garnet er lækkert. I garnshoppen fik jeg øje på den fineste striktrøje, så nu håber jeg, at jeg kan overtale faster til at næste-næste projekt skal tilfalde mig :)4 kommentarer:

 1. Ih hvor skønt med sådan en strikke faster :)
  Jeg er også virkelig glad for at min mor (indimellem) kan finde tid til at strikke lidt til drengene og mig

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk lige stået og beundret stjerne puden i dag. Den ser ud til at passe godt ind.

  SvarSlet
 3. Virkelig flotte stjernepuder - hvor er de fra :-)? Det ser rigtig hyggeligt ud, jeres læsehjørne!

  SvarSlet
 4. Stina Grube Roy: Tak skal du ha' :) Puderne er købt i Magasin i Aarhus.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.