torsdag den 17. maj 2012

Fødselsdagsønsker 1#


I næste måned har jeg fødselsdag og hver gang er det der med ønskerne kommet bag på mig, når jeg er blevet spurgt. Sådan skal det ikke være i år, i år vil jeg være velforberedt og derfor har jeg sammensat et par ønskesedler i billedform. Her er den første.

1. Brogues i pastelgul læder fra Asos
2. Kamerataske i læder fra Black secret
3. T-shirt fra Blake
4. Neglelak May fra Chanel
5. Eau de parfum fra Balenciaga
6. Ur med læderrem fra Triwa
7. Læderbælte med nitter fra Beck Söndergaard
8. Ring af Pernile Corydon


5 kommentarer:

 1. Fine sko, smuk neglelak og lækker kamerataske (men kan et canon spejlrefleks være i den?). Tak for inspirationen! Hånber du får opfyldt alle ønskerne :)

  SvarSlet
 2. Den fototaske er jeg helt forgabt i. Håber du får en masse ønsker opfyldt.

  SvarSlet
 3. Jeg har også fødselsdag i næste måned, og har som dig tænkt, at denne gang skal jeg være forberedt med ønsker. Har allerede lidt i tankerne - og måske låner jeg lidt af dine ønsker ;)

  SvarSlet
 4. er lige faldet over din blog, og hvor er den skøn. Jeg har lyst til at købe alt jeg ser på din blog. Vores smag er ganske ens. Tillykke med fødselsdagen på forskud :-)

  SvarSlet
 5. Julia: Jeg skrev og spurgte om tasken kunne passe til et spejlrefleks og fik svaret at det kunne det, men man skulle lige være opmærksom på "snuden", som kun måtte være 5 cm. Øv, så blev tasken lige strøget fra min liste, da det er noget bøvl at skulle afmontere den hver gang.
  Håber da også at et par af de resterende måske kunne gå i opfyldelse :)

  Malene: Ja, den er simpelthen så lækker og en del mere chick end den jeg render rundt med lige i økeblikket, men øv og øv, den passer ikke til mit kamera.

  Johanne: Du skal være velkommen til at låne...føler mig også velforberedt denne gang. Det er altså også ret sjovt at flikke sådan en liste sammen i billeder.

  Anonym: Tak til det hele...det er sjovt som man nogen gange støder ind i andre, som man kan relatere til smagsmæssigt :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.