mandag den 16. april 2012

Glimmer og glam ønskes...

Normalt køber jeg Chanel, essie og Tromborg til neglene. Men, når det kommer til farver som jeg kun kommer til at bruge få gange eller er usikker på, om jeg overhovedet kommer til at bruge, ja, så køber jeg Depend på buget.
Jeg er nu faldet for den fine glimmerlak fra netop Depend og vil gerne have en fin en i rigtig god kvalitet. Problemet er bare, at de mærker jeg normalt køber, ikke har sådan en lak. Derfor....Er der mon nogen, som kan anbefale en rigtig lækker og holdbar glimmerlak???


8 kommentarer:

 1. Chanel har netop en i deres sommer look :))) lige kommet på gaden, har en Matas veninde....

  SvarSlet
 2. Helt sikkert opi! Jeg køber via eBay. Har vist to af deres glimmerlak frem på bloggen, neglene bliver fuldstændig dækket af glimmer.

  SvarSlet
 3. Jeg vil også anbefale OPI's glimmerlakker! De er så fine og glimter HELT VILDT meget! :D Og så synes jeg også de holder rigtig fint!
  Kh. Julia

  SvarSlet
 4. Stemmer i koret om Obi:) fantastiske lakker, men hvis Chanel ligefrem har lavet en glimmer lak, så ville jeg nok lige tjekke den ud:)

  SvarSlet
 5. Shina, du kan sagtens svare direkte på kommentarene her på din blog, under hver kommentar står der "SVAR", det klikker du på, og så kommer dit svar lige under den kommentar som du svarer på:-)
  På min blog var funktionen der bare lige pludselig, jeg har ikke selv gjort noget!
  Tror da vist også lige jeg skal kigge nærmere på glimmer til neglene, det ser så flot ud:-)

  SvarSlet
 6. Har prøvet alt muligt og "svarknappen" virker bare ikke. Tænkte om funktionen skulle aktiveres på en eller anden måde, måske jeg har slået den fra ved et uheld, da jeg var inde og ændre reglerne for kommentarer. Regner i hvertfald med, at jeg har fået fjernet spamfiltret med de mærkelige ord.
  Hmmm...

  SvarSlet
 7. Jeg kan heller ikke få min SVAR knap til at virke.. Så tænker det samme som dig at jeg er kommet til at fjerne den da "robot" ordene skulle fjernes..
  Sikke skøn blog har meldt mig hos dig og glæder mig til at følge med..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 8. FNUG!
  Skøn neglelak, som holder godt og findes i mange skønne farver.
  Tjek f. eks denne side;


  http://helsemarie.dk/group.asp?group=362

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.