lørdag den 28. april 2012

Vi er ved at være klar...

Vi skal til barnedåb i morgen, der er nemlig en lille fætter, som skal have sit navn. Her dagen før er gaven købt, tøjet er fundet frem og neglene har fået lidt glitter. Om lidt tager vi på tur med børnene og i aften spiser vi købe-pizza, vi skal nemlig tidligt op i morgen...manden min skal være gudfar og bære den lille til døbefonten.
6 kommentarer:

 1. Hvis det øverste er gaven, så er det et sikkert hit! og hvor er det fint både tøj og negle - jeg er vidst nød til, at høre hvor din cardigan er fra? :)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk den kjole, den minder mig om Carrie, da hun er i Paris i sit sort/hvide outfit:-) (lidt nørdet at huske på den slags:-))
  God fornøjelse i morgen

  SvarSlet
 3. Hvis du en dag vil bytte garderobe siger du bare til ;)

  SvarSlet
 4. Karina: Det øverste er gaven, en Wheely Bug og jeg håber rigtig meget den vækker glæde. Gardiganen er en ældre model fra Rützou, men stadig rigtig fin synes jeg.

  Fru Schou:Jeg har set samtlige sac afsnit og film, men kan ikke lige genkalde mig det outfit. Denne er dog tunikaen, men vil også rigtig gerne eje kjolen. Tak og i lige måde jo :)

  Malene: Tak skal du ha'. Jeg har det nu vist som så mange andre quinder...skabet bugner, men jeg har aldrig noget at tage på :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Hej Shina,

  Ja wheely bug er da en sikker gave til barnedåben. Købte du en stor eller lille Wheely Bug?
  ...sætter lige link ind til en netbutik hvor man kan finde dem på tilbud.
  De er mega nuttede.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.