fredag den 6. april 2012

Noget om påsken...

Her er påskeferien ind til videre forløbet stille og roligt og uden de store planer. Børnene har haft legekammerater på besøg og jeg har været på shopping med en god veninde. I dag er den første dag, hvor vi alle har fri og hvor vi kunne stå op sammen og gøre lidt ekstra ud af morgenmaden. Det bliver nydt og især at vi kan se frem til endnu tre dag af samme slags. I dag skal vi til påskefrokost og i morgen skal vi i byen til aften. Børnene har nogle flere legeaftaler på pogrammet, manden skal spille lidt golf og jeg går og håber på at få mig taget sammen til at få syet lidt til prinsessen, komme en tur i biograften og spise en gang running sushi.
1. Thereses to første rokketænder valgte at smutte helt ud her i ferien. Heldigvis med en dags mellemrum, så hun hele to gange kunne lægge en tand under hovedpuden inden sengetid og få den byttet ud med en blank tier.
2. Lidt grønt i vindueskarmen lige på vej til at spinge ud i solskinnet.
3. En ny trøje til mor fra shoppeturen.

4 kommentarer:

 1. Uh den ser lækker ud den sweatshirt! Det er sådan en man kommer til at bo i:-)
  God påske:-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige købt en lign trøje fra Asos - og sørme om der ikke også kom en i rød/orange med hjem fra Berlin. Synes virkelig de er et hit for tiden!

  SvarSlet
 3. Lige nøjagtigt sådan smiler frederikke også i tiden.. :) De er simpelthen så søde som tænderne pludseligt er væk.. :) Tillykke med det.. :)

  SvarSlet
 4. Hej Fru Schou:
  Den er også lige mig :o) Rigtig god påske til dig og dine :o)

  Hej Ida:
  Håber I havde en rigtig god tur til Berlin og rigtig hyggeligt at følge med på din blog trods dit fravær :o) Ang. sweaterne, så tror jeg det er den sporty modebølge der ruller lige nu.

  Hej Raker:
  Therese har ventet og ventet, så det var en kæmpe dag, da hun kunne hive den ene meget løse tand ud. De ser nemlig bare rigtig søde ud med de små tandløse smil :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.