søndag den 8. april 2012

Mine favoritter 3#

Når det kommer til dufte, så kan jeg simpelthen ikke begrænse mig til en enkelt, som er favoritten. Jeg har flere i skabet, men har fundet tre frem, som er dem jeg bruger mest og ikke er blevet træt af, selv om de to af dem er tømt og genindkøbt flere gange.
Den nye i samlingen er Miss Dior Cheri, som jeg fik i gave af min mand. Det er en duft jeg ikke har prøvet før, men den har en rigtig dejlig lidt diskret duft, som jeg synes forandrer sig og bliver rigtig god når den kommes på huden.
Den anden er Agent Provocateur, som er fra avantgarde lingerimærket af samme navn. Den har en helt fantastisk duft, som jeg aldrig bliver træt af og at flakonen er formet som en håndgranat og at splitten skal trækkes inden brug, gør den lidt anderledes.
Den sidste er en klassiker fra The Body Shop. Det er deres Vanilla, som er sød i duften og som jeg køber igen og igen.4 kommentarer:

 1. Sjovt at høre:) har arbejdet med parfumer i mange år og kender Fyn alle 3 godt:) de er skønne:) måske du vil kunne lide Silver Rain fra La Prarie - det er også en lækker og personlig duft:)

  SvarSlet
 2. Miss Dior Chérie er min absolut favorit, elsker den duft :-) Men jeg har også 3, jeg svinger imellem.

  SvarSlet
 3. Mana Lola: Den parfume kender jeg slet ikke. Er den mon til at få fat i i en ganske almindelig Matas-biks?

  Marie: Ja, det er nærmest umuligt at holde sig til en. Jeg ville ellers gerne have en enkelt som skulle være "min" duft. Det kunne være sjovt at lave sin egen, men så skal der vist en masse skejser på bordet.

  SvarSlet
 4. Jeg er også til Chérie, desuden Code fra Armani og Red Door fra Elisabeth Arden. Min lille niece proklamerede en aften under middagen: Ved I at "tanten" lugter af Rød Dør ? vi morede os alle ...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.