tirsdag den 16. februar 2010

Genbrugs-turné

Jeg går normalt ikke i genbrugsbutikker, hvorfor...ved jeg ikke, men det har aldrig rigtig sagt mig noget. I dag skulle Therese så med far på arbejde og Thore og jeg tog derfor på tur ind til byen. Af en eller anden årsag endte turen som en slags genbrugs-turné, hvor vi kom rundt i alle de seconhands-butikker, der kunne støves op i en radius på 5 km.
Og jeg kom hjem med nogel fine sager til næsten ingen penge....hold da op, jeg kan næsten ikke få armene ned igen. Købte bl.a. en super fin klaverbænk for 40 kr. Den må I se, når den har været under kyndig/kærlig behandling. Jeg fandt også en stak håndarbejdsblade fra 70érne til 1 kr. stykket. Da jeg fik dem bladret igennem, var der faktisk rigtig mange sjove og lækre kreaprojekter i. Se bare her:

4 kommentarer:

 1. Ja - genbrugsbutikken, rummer virkelig meget guld - og ikke kun den grå af slagsen ;)
  Jeg synes især at mor/datter billedet øverst til højre er interessant og den store pude!!

  SvarSlet
 2. Ja, jeg tror heller ikke det bliver sidste gang jeg tager sådan en genbrugs-turné :o) Jeg synes bestemt også mor/datter opskriften er spændende...det er kinajakker og jeg bliver vist nødt til at sy en til Therese. Ang. puden er den jo bare for lækker og det kunne være fantastisk hvis man kunne hækle, men det kan jeg desværre ikke. Jeg må vist hellere få min mor til at lære mig det :o)

  SvarSlet
 3. Jeg har også læst din side i dag min ven og ved så hvad der venter mig i aften. Jeg tager hæklenål og garn med, så skal jeg lære dig at hækle. Puden der er vist til højre i billedet er nemmest for en nybegynder at hækle, da udtagningen kommer af sig selv.

  SvarSlet
 4. Det lyder sørme godt...det vil jeg glæde mig til :o) Glæder mig også til at få hylderne sat op :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.