onsdag den 10. februar 2010

Køkken

Jeg flyttede hjemmefra for 15 år siden og har siden boet et utal af steder. Mest i lejlighed, men også i et lille bitte gult hus. Og hvor vil jeg så hen med det? Jo, jeg vil hen på køkkenregionerne.For når jeg tæller efter, så har jeg boet med 7 - 8 forskellige køkkener og dermed rigtig mange forskellige køkkenindretninger. Nogle praktiske og nogle knap så praktiske og ingen af dem med opvaskemaskine.For 2 år siden flyttede vi ind i det hus, vi bor i nu og som vi har planer om at skule bo i i rigtig mange år. Her rev vi det gamle køkken ned og pludselig stod jeg med muligheden for at bestemme hvordan mit køkken skulle se ud. Skulle jeg vælge det moderne grebsløse højglans køkken, et sortbejdset med synlige træårer, et knaldrødt Ikea, et massivt trækøkken, et...? Valget faldt på et klassisk hvidt lamelkøkken...lidt kedeligt måske, men tidsløst synes jeg. Det bedste af det hele er dog, at vi har fået en opvaskemaskine :o)


3 kommentarer:

 1. Og ja... hvis der er noget jeg IKKE vil undvære, så er det absolut opvaskemaskine og vores nr 2 bil... De to ting er ligesom ikke til diskussion... :))

  Lige et råd.. Din "faste følgere", altså der man melder sig til som fast følger af din blog, tag og læg den i toppen af din side, så man ikke skal lede efter den, så får du sikkert hurtigere flere der finder frem.. :)

  Hav en go dag..
  kh rakel.

  SvarSlet
 2. Hej Rakel

  Jeg er altså også super glad for maskinen og forstår simpelthen ikke hvordan jeg kunne undvære en i så mange år. Vi ville også være lost uden bil nr. 2 her, da vi begge kører et stykke til job.

  Tak for dit råd, det vil jeg følge med det samme :o)

  SvarSlet
 3. Kære Shina. Sikken lækkert køkken du har fået. Jeg går og drømmer lidt om nyt køkken, men orker hverken håndværkere eller udgifter lige nu.

  Jeg så din kommentar hos Rakel om lille Per kostumet og sprang fluks herind fordi jeg er ved at lave en idebank med forslag til hjemmelavede fastelavns kostumer og jeg kunne vældigt godt tænke mig en lille Per mellem prinsser og kanelsnegle. Hvis du har lyst til at være med skal du bare lægge billeder og lidt beskrivelse ind i et indlæg og så lægge en kommentar på en af mine blogs hvor du skriver at du gerne vil være med, så låner jeg et billede og linker forøvrigt til dig.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.