fredag den 5. februar 2010

Puf, puf og puf


I dag kunne jeg lige nå et smut omkring byen, inden jeg skulle hente børnene. Jeg manglede nemlig et par småting for at kunne at afslutte et krea-produkt jeg er i gang med. Mere om det senere :o)
Efter jeg havde fået fat i de manglende remedier og inden parkeringsuret stod på kriminel, nåede jeg også lige omkring Continental, som er en super farverig butik med et kæmpe udvalg i rice. Her faldt jeg for en puf til Therese i skønne sommerfarver, som vil være rigtig fin for hende at sidde på når hun ser børnetime eller lytter til prinsessehistorier.

5 kommentarer:

 1. Uh ja den puf stod jeg også med i sidste uge.. Synes bare ikke lige pengene var til det, selvom den ret beset er billig når man tænker på hvad man får for det... :) Den bliver i sikkert glade for...
  Hav en go week...

  SvarSlet
 2. Det er fed!! Super sommerlig! Jeg vil snart gerne give min datters værelse en overhaling, sådan en puf kunne måske være en ide?!

  Tak for kigget :) go weekend

  Sarah

  SvarSlet
 3. Hej Rakel: Syntes simpelthen puffen var så fin, og tænkte at de 250 kr. hurtigt ville være væk i stof og fyld :o) Den store puf var også rigtig fin, men den vil desværre fylde for meget på Thereses værelse.

  Hej Sarah: Jeg er også begyndt på en mindre overhaling af min datters værelse, og puffen er første skridt, så der er lang vej endnu :o)

  SvarSlet
 4. Det var da utroligt billigt for sådan en fin puf! Må jeg spørge hvilke mærke den er fra?

  SvarSlet
 5. Hej Mette: Selvfølgelig må du det, og beklager jeg ikke havde set dit spørgsmål :o)
  Puffen er fra Rice og jeg synes man får et rigtig fint produkt for de 250 kr.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.