mandag den 8. februar 2010

Vinterferie lige om hjørnet

Vinterferien ligger lige om hjørnet, og nøj hvor er den tiltrængt og ventet med længsel. Jeg har nemlig en del projekter, som jeg bare ikke er kommet i gang med de sidste par weekender og som jeg glæder mig til at få begyndt på.

Jeg skal bl.a. prøve at "tapetsere" med papir på en masse hylder, som jeg har købt i IKEA. Der skal være forskellige mønstre på alle flader og jeg er meget spændt på resultatet. Er kun lidt i tvivl om jeg skal lime papiret på med tapetklister eller limlak...
Det hele skulle gerne ende med at blive til en magasinreol.

Jeg skal også have syet en sommerkjole til Therese i denne grønne med hvide bomber. Jeg vil forsøge at kante hals og ærmer med blondeelastik og evt. sætte et strikket bælte på med nogle løkker i siderne af kjolen. Det må blive et forsøg...

Jeg vil også gerne prøve at sy nogle af de filtmuffins, som jeg har set flere steder i blog-land og som ser rigtig mums ud. Jeg vil gerne eksperimentere med at sy ballonbukser. Lære at hækle og tusind andre ting. Jeg håber, jeg når det hele :o)

4 kommentarer:

 1. Det er virkelig et interessant projekt som du snart kaster dig ud. Jeg glæder mig meget til at se resultatet! :)

  /Sarah

  SvarSlet
 2. Hej Sarah

  Det gør jeg også...er meget spændt på udfaldet og håber jeg kommer i gang her i vinterferien :o)

  SvarSlet
 3. Hvis jeg skal vejlede dig med hensyn til hvad du skal bruge til at lime skal du bruge Flügger 377 (vi brugte det til vores verdenskort), så kom en tur omkring Daugbjerg i weekenden. Din side bliver flottere og flottere (hvis man kan sige sådan;-D)

  SvarSlet
 4. Jeg kommer fluks forbi og får lidt Flügger-hjælp :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.