lørdag den 6. februar 2010

Med på krea-holdet

Som nævnt i et tidligere indlæg var det en helt bestemt vest, som gav mig det sidste skub og fik mig med på krea-holdet. Vesten er syet af Lisbeth fra Smilerynker og det var på hendes blog jeg spottede den første gang. Da jeg først havde set vesten, kunne jeg ikke få den ud af hovedet igen og jeg blev bare NØDT til at eje den. Da pakken kom, var den pakket fint ind i vintage-tapet og med en personlig hilsen og den var bare lige så fin og farverne lige så fantastiske som på billederne og som jeg havde håbet på.


Smilerynker

Et par dage efter tog jeg på stof-turne, købte Elsebeth Gynthers bog og satte mig hjem foran symaskinen i en hel weekend, med det formål at lære at sy fint og farveglad børnetøj til min datter og hendes lille kusine.

Egen kreation

Jeg ejer faktisk endnu en af Lisbeths kreationer, som er fra dengang hun hed Almasmom. Det er en helt fantastisk kjole, som jeg var så heldig at få fat i på Trendsales. Lisbeth er eminent til at sætte farver og mønstre sammen og hendes kjoler er til stor inspiration. Tak :o)


Almasmom

2 kommentarer:

  1. Hej Shina - Jeg synes godt nok du også har fat i den lange ang. stofsammensætning...så smukt. Ja Lisbeth er til stor inspiration og fedt hus hun bor i....så farverigt bliver vores hjem nok desværre aldrig, da min mand trækker i den anden retning, men jeg prøver:-) Kh. Mette

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.