fredag den 26. marts 2010

Den heldige vinder er....

Så blev det den 26. marts og vinderen af de to Maileg-harer er trukket. Denne gang blev det Therese, som fik lov at trække en seddel med et nr. fra skålen. Nummeret svarer så til et navn på kommentarlisten....og når jeg tæller mig frem, så bliver det.... Da..da..daaaaa....

Mia fra Made by Mia Hansen.....som har lod nr. 26.

Vil du være sød at maile mig din adresse på ann.shina.kabel.wadland@skolekom.dk

4 kommentarer:

 1. Hej Shina
  Ej hvor er jeg glad..har sendt dig en mail.
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hej Shina

  Jeg faldt over din blog her i eftermiddags og er helt forelsket i den kjole, du har syet til din datter. Den med det fine, grønne stof fra Stof og Stil - og med de røde ærmer. Jeg har stoffet liggende - en af banerne skal sættes op på væggen over tremmesengen. Den anden skulle have været brugt til at lave en pude, men nu hvor jeg har set din vidunderlige kjole, bliver jeg vist nødt til at sadle om. Det, jeg vil spørge dig om, er, hvilket mønster du har brugt. Jeg kan godt lide detaljen med knappen bagpå - rigtig sødt.

  Håber du kan hjælpe.

  Mange hilsner
  Frøken Fiil

  SvarSlet
 3. Hej Frøken Fiil

  Det er da bare en rigtig god ide at bruge stoffet som et billede. Det er altså også rigtig fint :o)

  Kjolemønstret er fra Stof og Stil. På mønstret skal åbningen og knappen være foran, men jeg har klippet åbningen større og sat den bagpå. Nogen gange sætter jeg den også foran, men ude i den ene side.

  Kh Shina

  SvarSlet
 4. Hej Shina

  MANGE tak - den kjole må jeg simpelthen forsøge at gøre dig efter. Den er bare så fin. Jeg smutter en tur i Stof og Stil en af dagene ;o) Ha' en dejlig aften.

  Kh. Frøken Fiil

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.