søndag den 14. marts 2010

Sekskant-patchwork nu på pude

Har siddet og hygget mig med at patchworke med nål og tråd. Det er super afslappende, men også lidt tidskrævende. Nå, men resultatet blev denne lille pude, som lyser så fint op i lænestolen.

Patchwork set fra den pæne side....

...Og fra den knap så pæne.

11 kommentarer:

 1. Den er da helt vidunderlig fin.
  Jeg elsker altså patchwork og især det, som man syr i hånden. Det er så hyggeligt.
  kh Tine

  SvarSlet
 2. Både din kasse samt din pude i patchwork er utrolig flotte. Det er imponenerende så kreativ du er blevet. Dejligt at se ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fantastisk flot!
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Hej Shina...
  Tusinde tak for den fine bog.. Hvor er der bare mange spændende sager i den, og så mange ting fra ens barndom.. Dobbelt skægt.. Så sødt af dig at komme omkring med den.. :)
  Har været lidt langsom på aftrækkeren, døjer med skoldkopper og 2. omgang af brystbetændelse.. Altså jeg har kun det sidste.. ;)

  Og så... godt du fik gang i det kreative, du er da en haj udi de skønne sager... Virkeligt fint!! :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 5. Hej Tine

  Jeg synes også det er rigtig hyggeligt med det håndsyede. Det er også rart at man kan sidde i sofaen med et tæppe og lidt fjernsyn og så stadig være kreativ.

  Hej Wadland

  Tak, jeg prøver mig frem og synes faktisk det bliver mere og mere sjovt med alt det kreative. Tror snart jeg skal have prøvet nogel flere ting af...måske skulle ,man gå på opdagelse i dit uudtømmelige lager :o)

  Hej Line

  Takker rigtig meget for rosen. Du er jo en sand mester til alt det med patchwork. Har flere gange beundret dine puder på bloggen og på Trendsales.

  Hej Rakel

  Dejligt du kunne bruge bogen. Så er der til lidt krea til dig og Frederikke. Vi var til min bedstemors fødselsdag, og så var det jo nemt at lægge den i postkassen :o)
  Håber det går bedre med betændelse og skoldkopper. Også et tillykke med lillemandens navn.

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. Hej Shina.
  Sikke en fin pude- gid jeg kunne gøre det efter...

  Jeg ved ikke om du har set det, men jeg har tagget dig i ABC... legen, håber du har lyst til at være med?

  SMIL fra Tenna

  SvarSlet
 7. Hej Tenna

  Jamen det kan du da sagtens...det er nemt, men selvfølgelig lidt tidskrævende.
  Jeg er med på ABCén :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 8. Super, super fin pude du der har lavet og skønne børnetegninger i dit næste indlæg:0)

  Forårs hilsner Karen Marie

  SvarSlet
 9. Tak skal du have Karen Marie. Det er dejlige ord fra en rigtig prof. :o) Jeg er i øjeblikket ved at sy en pude i romber. Den syr jeg også i hånden, da jeg synes det er så dejligt afstressende at sidde med.

  Kh Shina

  SvarSlet
 10. Jeg er helt imponert over tålmodigheten din..! Jeg prøvde meg på sånn patchwork for et par uker siden..og har ennå ikke kommet lengre enn en blomst :)

  Er forresten kjempemisunnlig på heldige deg som fant et helt dynetrekk med de herlige fuglene! Har littegranne av det samme stoffet selv, men har jo ikke råd til å sette saksen i det noe mer for det er så flott! ;) Det var et kjempefunn, gratulerer! :)

  SvarSlet
 11. Hej Gunn

  Jeg synes det er rigtig afslappende at lave det sekskantede patchwork. Er også rigtig glad for fuglestoffet, og har også kun et lille stykke tilbage, da jeg har byttet en side væk :o)

  Kh shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.