onsdag den 17. marts 2010

Sunshine award

Jeg er så heldig, at jeg har fået en award af Tine fra en Kreaholics bekendelser. Tine skrev om mig:

- Shina siger selv, at hun er nybegynder i det kreative, men det synes jeg nu ikke, man kan se. Hun laver så mange flotte ting, og har også tit nogle lidt anderledes ideer. Det er rart, at det hele ikke ligner hinanden her i blogland.

Tusind tak for de fine ord Tine :o)

Reglerne for denne Sunshine award er følgende:

Put the logo on your blog or within your post
Pass the award to 12 bloggers, and link the nominees within your post
Let them know they received this award by commenting their blogs
Share the love and link to the person from whom you received the award from

Jeg vil, som de fleste andre og selv om det er svært, skære antallet af modtagere lidt ned og har derfor valgt 3, som jeg gerne vil give awarden videre til. Det er tre meget kreative og inspirerende kvinder, og det er tre, som jeg absolut må besøge, hver gang de har nye indlæg på bloggen.

Badelma-badutski: Christinas blog er flot, kreativ og meget inspirerende. Hun syr bl.a. fantastiske tasker, puder og laver smukke keramiksmykker. Christina er også en haj ud i indretning.

Mit RUM: Tenna har bare rigtig god sans for at style og sætte sammen. Hun har den yndigste datter og har ofte gjort nogle flotte og inspirerende fund. Tennas blog er super inspirerende og hun er så god til at lægge søde kommentarer.

Babykuller og kriller i fingrene: Mette har en æstetisk smuk blog. Den er fyldt med lækre billeder og gode ideer. Hun syr, maler møbler og indretter og det er alt sammen super inspirerende.

Jeg håber I vil modtage awarden :o)

3 kommentarer:

 1. Ej.. Tusinde tak. Jeg bliver helt rørt...

  Hvorfor er jeg ikke fast læser her?? Det må have glippet i farten, for jeg har da været heromkring flere gange!! Men nu er jeg.. For her er da lækkert. Jeg er så vild med din patchwork vest i højre spalte.

  SvarSlet
 2. Tusind tak Shina, for denne fine award, den er jeg bare så glad for!

  SvarSlet
 3. Hej Christina

  Velkommen til og dejligt du vil følge med :o) Patchworkvesten kan jeg desværre ikke selv tage æren for. Det er en Lisbeth fra Smilerynker har kreeret.

  Hej Tenna

  Det var så lidt :o)Håber du vil bringe den videre til nogle af dine favoritter.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.