tirsdag den 30. marts 2010

Ny inspiration

Jeg har siddet og bladret alle mine gamle BoligLiv igennem....har dem tilbage til 2005. Så var det, at jeg fandt et tillæg til bladet fra 2007 og blev vildt inspireret. Her er nemlig en kort artikel om Barbara Werner (medindehaver af Holly Golightly). Hun har bl.a. indrettet sin stue med gamle amerikanse designklassikere, puder fra Creme de la creme a la Edgar og kunst af Anika Lori. Super smukt hvis du spørger mig....

Ps. Jeg må altså til at lave nogle flere puder!
Pps. Måske man skulle forsøge sig med de små svampe på bordet...
Ppps. Gad vide hvad manden min siger til, hvis jeg prøver at eksperimentere med vores sofabord og noget bladguld?

7 kommentarer:

 1. Uhh er det det eames bord i guld? jeg var fuldstændig forelsket dengang, det er jeg sådan set stadig når nu du mider mig om det igen. tak for gensynet og kom så igang med det bladguld, du skal bare lade være at spørge først, jeg vil nemlig gerne se resultatat :)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi

  Ja, det er lige præcis Eames bord med lækkert bladguld på toppen. Jeg synes det er fantastisk og hvis man var så heldig at falde over det, så kom det helt sikkert også med hjem. Meeen, at forsøge mig herhjemme er måske lige at tage munden for fuld, men lad os nu se :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Hehehe..... Bare gør det.
  Det er jo super lækkert, så han skal nok falde ned igen ;)
  Ha' en dejlig påske!

  SvarSlet
 4. Hej Kristine

  Ja, hvis man bare kunne være sikker på det...altså at det bliver super lækkert og at maden falder ned igen :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 5. Hej Har ledt efter den artikel, fordi Barbara viser sin drengs værrelse frem, du kunne vel ikke tænke dig at tage et billede af værelset og lægge på bloggen???
  vh Jill

  SvarSlet
 6. Hej Jill

  Artiklen fra tillægget i Boligliv indeholder ikke andre billeder fra Barbaras hjem. Artiklen hedder: Vis mig din klassiker, og indeholder billeder fra forskellige kvinders hjem.
  Måske du kan forklare mig hvordan værelset skulle se ud, hvis du har set det før, så kan det være jeg har det i et andet blad.

  Kh Shina

  SvarSlet
 7. Hej Shina

  Øv blev lige så glad da jeg læste at det var et tillæg fra Boligliv med billeder fra Barnaras hjem, havde slet ikke overvejet at det kunne være fra en anden artikel.
  Kan ikke huske så meget derfra andet end at det var hendes søns værelse, der var en sættekasse, et Bisley skab og en lille dreng med et svær. Tror det er småå 4 år siden, klippede selv artiklen ud men må have smidt det ud ihvertfald er det væk.
  Bliver lidt itvivl om om det kan have været i Boligmagasinet istedet, ville være rigtig dejligt hvis du faldt over det en dag:)

  Kh Jill

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.