mandag den 29. marts 2010

Sommer-shopping

Hvor er den første rigtige feriedag altså bare fantastisk :o)
I dag har vi fået handlet lidt ind til Thereses forårs/sommergarderobe. Det blev til et par sandaler fra Angulus, en fin kortærmet Rohde tunika i det smukke liberty ( - 40% hos den lokale :o) og et par super seje diva-solbriller fra H&M.

4 kommentarer:

 1. Ih, hvor bliver hun både "tøset" og cool....er helt vild med solbrillerne!


  K.H June

  SvarSlet
 2. Hej June

  Yep...tøset og cool :o)Synes også solbrillerne er super fine i formen og i den lyserøde pastelfarve og "glassene" er tonet brune, såååå fint.

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Med Therese's frække smil og mimik sammen med de solbriller, så vil hun da kunne sno enhver om sin lillefinger. Tunikaen er rigtig lækker i farve og facon, meeeen kunne du ikke ha' kreeret den selv?
  Jeg vil ikke ligge 2 kommentarer ind, men den sidste den med bladguld på sofabordet, der tror jeg at selv om din gemal er vidtrækkende og overbærende over for dine ideer, sætter sin grænse. Men det vil da blive spændende at se om billedet af sofabord med bladguld kommer her på din flotte blog♥

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kunne nok kreere noget lignende Rohde-tunikaen. Men med meterprisen på liberty og prisen på den færdige tunika (-40%), så kunne det ikke svare sig i denne omgang. Er dog i gang ved maskinen med nogle sommerkjoler, så der sker stadig noget på den front :o)
  Mht. bladguld på sofabordet, så kan det da godt være, at jeg endelig når hans grænse :o) Nu må vi se :o)))

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.