onsdag den 31. marts 2010

Sommerkjole og et lille peak

Den første ren retro sommerkjole fra min hånd. Kjolen er syet i det smukkeste lyserøde stof med gule blomster og det blå fuglestof. Kantebåndet er hvidt med små sorte prikker og nederst på kjolen har jeg syet et bredt zigzag bånd for at samle farverne lidt. Knappen er stor og lyserød plastik og syet på med gult tråd.

Har gået hele formiddagen og ventet på posten og da han kom, havde han ikke det med, jeg gik og ventede på...æv...æv. Jeg er nemlig i gang med et nyt æskeprojekt og Postmand Per skulle have bragt mig prikken over iét til mine æsker. Her får I et lille peak og resten af æsken/æskerne må så vente med en fremvisning :o)

11 kommentarer:

 1. Hvor er du dygtigt!
  Er virkeligt imponeret over både kjolen og hvad jeg nu kan se af æsken ;)

  SvarSlet
 2. Spændende hvad det er posten kommer med.. ;) Æskerne er fine.. Har også selv hamstret en hel masse i netto.. Har dog ik haft tid til det endnu..
  Sætter du båndet på med kontakt lim el hvordan gør du??
  Fin kjole.. Er vild med skråbåndet.. Er det mon hjemmegjort? :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 3. Fin, fin kjole, og dejlig æske også :)

  Jeg har stadig ingen anelse om, had mit dyrebar fuglestof skal bruges til... Venter på den helt rigtige idé dukker op...

  SvarSlet
 4. Hej Bella

  Tak for de fine ord...håber æsken bliver endnu finere når posten har været forbi.

  Hej Anja

  Tak skal du ha´...håber prinsessen vil bruge den flittigt til sommer :o)

  Hej Rakel

  Jeg er spændt på, om min ide gør noget godt for æskerne eller ej. Må væbne mig med tålmodighed og krydse fingre for at pakken er med lørdag :o) Ang. båndet i æskerne, så har jeg lavet hul med en nål og derrefter strikkepind str. 3. Når båndene er ført igennem er de sat fast på den anden side med en klat pistollim.

  Hej Helle

  Tak skal du ha´. Jeg går også og drømmer om at finde noget mere, da jeg er næsten sluppet op :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 5. Hej igen Rakel forresten :o)

  Kantebåndet er fra Fjølner.

  SvarSlet
 6. Hej anne.dorte

  Tak for de fine ord og dejligt du kom forbi :o) Desværre sælger jeg ikke af kjolerne, da jeg er bange for, at jeg vil blive træt af at sy, hvis det er på bestilling. Det er stadig hyggeligt, når det kun er til os selv og jeg kan sy, når jeg har lyst :o)
  Det er dog meget dejligt at høre, at andre synes hjemmekreationerne er fine.

  Kh Shina

  SvarSlet
 7. Hej Shina
  Jeg har netop i dag været ved at pynte mine netto æsker, men det gik ikke så godt med at klistre papir på dem, synes det buler sådan. Hvad har du brugt til at lime papir på med? Måske det også var fordi jeg bare bruger noget gavepapir, det er jo nok lidt tyndt i det...
  Dine æsker ser super fine ud, især er jeg vild med patchwork æsken, rigtig glot lavet :o))
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Hejsa

  Jeg har brugt Tigerens limstifter til at lime papiret på æskerne. Noget af Rie-papiret opfører sig dog bedre end andet. Synes f.eks. at det tynde er sværere at få til at ligge glat, end det der er lidt kraftigere. Hvis du laver sekskanter er det dog ikke noget problem, da overfladen er så lille.

  Kh Shina

  SvarSlet
 9. Hej Shina

  Hvor mange har du rynket halsen sammen i cm, så du er sikker på hun kan få kjolen over hovedet?
  Jeg har godt nok syet denne model længe men aldrig prøvet at lave den med rynke effekt.
  Jeg synes det ser så hyggeligt ud.

  SvarSlet
 10. Hejsa

  Jeg gør det sådan lidt uden at vide hvor meget eller hvor lidt. Det har dog virket hver gang og den kan altid komme over hovedet pga. knaplukningen. Det vigtigste er dog, at rynke lige meget for og bag og ved ærmerne, da den ellers bliver skæv.

  Kh Shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.