torsdag den 18. marts 2010

Har jeg ægge set dem før?

I dag bevægede jeg mig endnu en gang ud på genbrugsmarkedet. Her fik jeg bl.a. købt lidt broderigarn, til et lille projekt jeg går og sysler med.
Lige som jeg skulle til at forlade butikken, fik jeg øje på disse plastikæg. Måske er det bare mig, men jeg synes altså, jeg har set sådan nogle før. Anyway...de er da sjove og de kom selvfølgelig med hjem.

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de fine! Kan de deles på midten? Jeg tror det er kinderægs-æg i en ældre model :)

  SvarSlet
 2. Skønne plastikæg! Mine bedsteforældre havde sådan nogle på deres påskegrene. Både disse hele og nogle halve, der havde "takker" :)

  SvarSlet
 3. Ej de er fede de æg der, de er lige mig! Måske jeg lige skal holde udkig efter nogen magen til... De virker bekendt, men kan simpelhen ikke huske hvor de er fra!?

  SvarSlet
 4. Hej Julia

  Det er rigtigt, at der lige som er en kant, men de kan ikke åbnes. Kan godt se de kan ligne gamle kinderæg...især den gule.

  Hej Mirjam

  Hvor pudsigt, at dine bedsteforældre havde sådan nogle plastikæg. Så er det måske også fra mine egne bedsteforældre jeg kan huske dem.

  Hej Tenna

  Jeg synes også de er søde, ved ikke om det egentlig er mig, men det må det jo være, når jeg nu ikke kunne gå uden at købe dem. Du må holde øje, det er jo nu genbrugsbutikkerne har hevet alt deres påskepynt frem.

  Kh Shina

  SvarSlet
 5. Elsker de æg de er indbegrebet af påske og minder mig om i barndom... jeg må på rov i min mors påskekasse jeg er sikker på hun må have sådan nogle.

  Og super fin blog, jeg er ny dette blog-univers og helt opslugt af idéer og fine ting.

  Smil fra den nye blogger

  SvarSlet
 6. Hej Camilla

  Velkommen til :o) Har også været inde hos dig og har selvfølgelig meldt mig som fast læser. Er vild med din stil :o)

  Kh shina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.